On Test*: Farmona Hair, Feet & Body samples

četrtek, april 16, 2015

Hej, punce! :)

V mesecu februarju sem od podjetja Farmona prejela kup testerjev in dve kremi za roke. Ker sem prejela različne testerje, sem se odločila, da najprej podam mnenje o ENEM delu testerjev.
Testerji, o katerih bom danes govorila so za lase (šamponi), telo (maslo) in stopala (krema).
Glede na to, da sem prejela po vsaki izdelek en tester, bo mnenje res kratko in bo bolje rečeno moj prvi vtis o izdelkih, saj posameznega izdelka nisem mogla dodobra stestirati.
Od leve proti desni:

1. Hair Genic Bamboo & Oils šampon za krepitev las: Šampon lase dobro očisti, se lepo peni in jih odišavi z naravnim vonjem. Ker sem imela le en vzorček žal ne morem nič povedati o krepitvi las. So pa bili lasje zelo mehki na dotik.

2. Hair Genic Bamboo & Oils maska za krepitev las: Masko sem nanesla le na spodnjo polovico las, da ne bi mojega mastnega lasišča še dodatno zmastila. Konice so bile prijetno mehke in gladke. Zelo me zanima, kako bi se maska na mojih suhih konicah obnesla na daljši rok. 

3. Radical med šampon za obnovo zelo poškodovanih las: Zelo vlažilen šampon, primeren za suh tip las. Ker gre za šampon, izdelek ne bi bil primeren za masten tip las, saj lase obteži oz. zmasti. Bi pa za lase z mastnim lasiščem in suhimi konicami verjetno bila super maska/balzam za lase z enako sestavo (nanos na spodnji polovici las), saj je izdelek res super vlažilen. 

4. Radical med hipoalergenski šampon za občutljivo lasišče: Všeč mi je, da šampon ne draži mojega lasišča, vendar pa se mi vseeno zdi, da ga premalo očisti oz. se premalo peni in zato moji lasje hitreje postanejo mastni. 

5. Radical med šampon proti izpadanju las z bioaktivnim kompleksom za rast las: Prijeten šampon, vendar žal ne morem potrditi, ali deluje proti izpadanju las, saj sem imela le en vzorec. Bi pa z veseljem preizkusila večjo verzijo, saj mi občasno izpadajo lasje. 

6. Podologic med zaščitna antibakterijska krema za noge proti glivicam: Zelo prijetna, osvežujoča krema za noge. Ima zelo svež vonj po mentolu, noge pa lepo odišavi, poleg tega pa naj bi pomirila vnetja in preprečevala glivice. Sama s slednjim na srečo nimam težav, vendar pa mi je všeč učinek na mojih stopalih. Krema je še posebej priročna po napornem dnevu, saj noge sprosti in ohladi. Tekstura ni preveč gosta in zato se krema hitro vpije v kožo. Definitivno se ne bi branila večje verzije.

7. Sweet Secret Chocolate maslo za telo : Zelo prijetno maslo za telo! Maslo lepo diši po čokoladi in pistacijah, poleg tega pa se odlično maže ter nahrani kožo. Maslo je sprva rjave barve, med mazanjem pa se spremeni v belo barvo, zato ne pušča nobenih temnih 'prog' na koži. Vonj je zelo obstojen, okoli 4 ure.

8. Let's Celebrate Pinacolada maslo za telo: Maslo z zelo posebnim vonjem. Diši namreč po alkoholni pijači Pinacolada, ki ima zelo tropski in prijetno sladek vonj - po kokosu ter ananasu. Maslo je goste teksture, se lepo razmaže in nahrani mojo kožo. Tudi pri tem maslu je vonj precej obstojen, okoli 4 ure. 

Tudi ve si lahko naročite svoj brezplačen tester - tukaj.

P.S.: Kmalu še ocena drugih Farmona testerjev in obeh krem za roke. :)


Ste že preizkusile kakšen izdelek znamke Farmona? Kaj vas je navdušilo?



S.

*Testerji so mi bili poslani v oceno, napisano pa je izključno moje osebno mnenje, ki je iskreno!

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Oba masla za telo! *.* to morata dišati božansko :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res dišita božansko! :) Me kar mika, da bi si ju kupila, čeprav imam preveč drugih masel. :)) Sploh ta s Pinacolado mi je vrhunski, čist me na poletje spominja. :3

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3