Top 3 Beauty Gifts from Salma.si (February - March)

sreda, februar 10, 2016

Pozdravljeni! :)

Pred kratkim sem z vami že delila nekaj svojih predlogov za darila za Valentinovo, vendar bi tokrat objavo rada posvetila trem vsestranskim izdelkom iz Salma.si, ki so najbolj primerni za trenutni čas in najrazličnejše dogodke, ki prihajajo/se odvijajo (maturantski plesi, Valentinovo, obletnice, dan žena naslednji mesec, materinstki dan, rojstni dnevi). Sama pri njih rada kupujem najrazličnejše stvari - predvsem makeup in negovalne izdelke, saj sem ugotovila, da so tam stvari cenejše, je pa tudi veliiko produktov, ki jih ne dobite v naših drogerijah.
Seveda se vsak sam odloči, kje bo nakupoval, vendar pa ljudje vseeno raje kupujemo tam, kjer vemo, da se najbolj splača, zato morda ta objava komu pride prav za kakšna darila v prihodnosti. :)
1. Victoria's Secret meglica za telo: Na tej spletni strani lahko najdete res zelo široko izbiro Victoria's Secret meglic za telo, obenem pa tudi ujemajoče vonje losjonov za telo in gelov za tuširanje. Ponujajo pa tudi nekatere znane VS parfumske vode (Bombshell, Very Sexy,...). Victoria's Secret izdelki so še posebej priljubljeni v tujini, predvsem pri mlajših ženskah, vonji pa so igrivi, zapeljivi in predvsem cvetlično-sladki. VS meglice za telo imajo fino meglico s katero se zlahka popršite po telesu in oblačilih, vonj pa vas prijetno in lahkotno odišavi. Seveda se te meglice ne morejo primerjati s parfumi, saj so manj koncentrirani, vendar pa so odlični za vse, ki imate radi bolj lahkotne dišave in ne marate parfumov. Z njimi pa lahko odišavite tudi prostor ali posteljnino. Embalaža meglic je zelo lepa na pogled, obenem pa dobite veliko količino izdelka (25ml), ki bo trajala precej dolgo. Sama zelo toplo priporočam naslednje vonje: Coconut Passion, Love Spell, Sheer Love, Vanilla Lace, Pure Seduction, Passionate Kisses.
Cena: od 10€ naprej. 

2. Curaprox I Love You Ultra Soft 5460 ščetka za zobe (za dva): Verjetno ste že vsi slišali za Curaprox ščetke. Le-te so postale zelo priljubljene, čeprav na prvi pogled izgledajo zelo ''navadno''. Vendar pa so dejansko to ene najkvalitetnejših ščetk na tržišču (+ugodna cena). Imajo mehke in prilagodljive ščetine, ki dejansko dosežejo vse kotičke zobe in jih dobro ter učinkovito očistijo. Poleg tega pa so ščetine zelo prijazne in nežne do dlesni ter jih ne poškodujejo. Sama imam bolj občutljive dlesni in s Curaprox ščetkami sem zelo zadovoljna. Posebej dobra pa je verzija Ultra Soft 5460, ki vsebuje večje število ščetin, ki so res ultra mehke. Da ne pozabim še omeniti, da ščetine med in po umivanju zob ostanejo enake oblike in se ne ''razcufajo'' takoj. Za praznik zaljubljenih je Curaprox, tako kot vsako leto, izdal verzijo dve ''srčkastih'' ščetk za pare. Na vsaki ščetki pa je polovička srčeka in ko daš ščetki skupaj, dobiš enega večjega - super luštno. Obstajajo kar 3 različne barvne kombinacije: roza-rdeča, roza-modra in roza-vijolična. Zelo luštna ideja za darilo za Valentinovo/obletnico/rojstni dan - še posebej, če vaša ljuba oseba nujno potrebuje novo zobno ščetko. :P
Cena: 9,30€

3. Parfumske in toaletne vode: Zadnja, meni najljubša ideja za darilo, če se odločate za nakup na strani Salma. Sama zelo rada kupujem parfume za darila (vedno dobro poslušam, katero dišavo ima ljubljena oseba na listi želja) ali pa se s kakšnim nagradim tudi sama. Zakaj parfume in druge dišave najraje kupujem ravno pri njih? Zato, ker imajo zelo širok izbor dišav (tudi tistih iz različnih omejenih izdaj!), predvsem pa so cene občutno nižje, kot v naših drogerijah. Še posebej se razlika pozna v ceni največjih stekleničk. Rada bi omenila še, da so dišave originalne in jih seveda dobite zapakirane, tako da ni nobenega strahu (govorim iz lastnih izkušenj). Ponujajo pa tako dišave za ženske, kot tudi za moške. Velikokrat imajo tudi akcije na določene dišave (trenutno poteka ''Valentinova akcija''). Sama si bom v kratkem verjetno privoščila dišavo Lancome La Vie Est Belle (na sliki zgoraj), ki jo imam že nekaj časa na listi želja in seveda je tudi ta dišava na Salma.si veliko cenejša, kot drugje.


Že poznate to spletno trgovino? Kaj pa ve najraje naročate pri njih? :)



S.

You Might Also Like

0 komentarji

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3