LE COUVENT DES MINIMES: Eau Sereine - Vdihnite vedrino in ustavite čas

četrtek, marec 10, 2016

Živjo! :)

Francoska blagovna znamka naravne kozmetike Le Couvent des Minimes vas vabi, da se potopite v sproščajoče ravnovesje z novo kolekcijo Eau Sereine.

Sestre klarise iz samostana Minimes v kraju Mane v Franciji so si vsak dan vzele čas za molitev in meditacijo. V teh trenutkih urnika so si povrnile energijo, našle notranjo moč in dosegle ravnovesje. To je vir navdiha za novo kolekcijo Eau Sereine, ki vabi k umiritvi, sprostitvi in uživanju v sedanjem trenutku.
1. Kolonjska vodica Eau Sereine, 100ml
Nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes vas vabi, da se umirite, sprostite in uživate v sedanjem trenutku. Predstavljajte si mirno jezero, nebo brez oblakov, ki kar kliče k meditaciji, prijeten gorski zrak iz Visoke Provanse. Le Couvent des Minimes je vso to spokojnost, ki navdaja z vedrino, ujel v prefinjeni Kolonjski vodici Eau Sereine, v kateri nežna sivka pleše s svežino mandarine in bergamotke, vrtnica, šmarnica in črni ribez pa razkrivajo svoje skrivnosti cedri. Zdi se, da lahko Kolonjska vodica Eau Sereine ustavi čas in vas popelje v povsem drug svet. Izvirni naravni recept vsebuje sivko in bergamotko za sproščanje, mandarino za harmonijo in cedro, ki je vir energije.
Cena: 29,90€
2. Sproščajoča meglica za lahko noč Eau Sereine, 100ml
Nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes vas vabi, da se umirite, sprostite in uživate v sedanjem trenutku. Spanec je zvest zaveznik lepote, saj vpliva na razpoloženje in vitalnost ter na kakovost kože. Sproščajoča meglica za lahko noč Eau Sereine združuje eterična olja s cvetno dišavo in tako ustvari razpoloženje, ki vabi k počitku in sprostitvi. Razpršite na posteljnino ali po spalnici in razpoloženje se bo nemudoma izboljšalo. 
Cena: 18,50€



3. Vlažilna krema za roke Eau Sereine, 25ml
Nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes vas vabi, da se umirite, sprostite in uživate v sedanjem trenutku. Vlažilna krema za roke Eau Sereine razvaja z lahko in svilnato negovalno formulo, ki navlaži kožo in prefinjeno odišavi roke.
Cena: 6,60€



4. Sproščajoči gel za prhanje Eau Sereine, 200ml
Potopite se v pomirjajoče ravnovesje, ki ga ustvarja nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes. Sproščajoči gel za prhanje Eau Sereine poskrbi za sprostitev pod prho z izvirnim naravnim receptom, ki vsebuje sivko in bergamotko za sproščanje, mandarino za harmonijo in cedro, ki je vir energije. Rastlinska čistilna osnova pa poskrbi za nežno čiščenje kože. 
Cena: 10,90€



5. Sproščajoča peneča kopel Eau Sereine, 500ml
Potopite se v pomirjajoče ravnovesje, ki ga ustvarja nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes. Sproščajoča peneča kopel Eau Sereine poskrbi za sprostitev z izvirnim naravnim receptom ki vsebuje sivko in bergamotko za sproščanje, mandarino za harmonijo in cedro, ki je vir energije.
Cena: 18,50€


Meni osebno zelo privlačna kolekcija, ki je kot nalašč za sprostitev in lažji, umirjen spanec. Sama razmišljam, da bi si privoščila sproščajočo meglico za lahko noč. :)

Kaj pa ve? Kaj iz linije bi želele imeti? :)



S. 

You Might Also Like

0 komentarji

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3